Marcinkevičius




Papuošalai – vertinga išleistuvių dovana. Į ką atsižvelgti ją renkantis?

papuosalBet kurio etapo užbaigimas žymi tam tikrą mūsų gyvenimo tarpsnį. Jo metu įgyjame vertingas žinias bei patirtis, su mumis liekančias visą gyvenimą. Ne ką mažiau vertingi bei ilgaamžiai yra ir papuošalai. Dėl šių savybių jie tampa itin tinkama dovana bet kuriam abiturientui išleistuvių proga – nepaisant to, ar baigiamas universitetas, mokykla ar darželis. Kokie moteriški ir vyriški papuošalai patiktų abiturientui? Kodėl svarbu pasirinkti tinkamo stiliaus papuošalus ir nustatyti norimą išleisti biudžetą? Atsakome į visus šiuos klausimus ir dalinamės 5 svarbiausiais punktais, į kuriuos rekomenduojama atsižvelgti renkant tokias išleistuvių dovanas.

1. Stilius – kokio stiliaus papuošalus parinkti?

Pirmas ir pagrindinis klausimas, kurį reikėtų sau užduoti – ar dovanos gavėjas mėgsta nešioti papuošalus ir kokio stiliaus papuošalai tiktų jo įvaizdžiui. Tai yra puikus atspirties taškas, padedantis suprasti, ar jums yra reikalingi auksiniai auskarai, apyrankės, o galbūt kitokie juvelyriniai dirbiniai. Pavyzdžiui, jeigu nuspręsite dovanoti auskarus, įsitikinkite, kad dovanos gavėjas yra prasivėręs ausis. Dėl dovanos gavėjo skonio abejojantys gali visuomet kreiptis į juvelyrikos ekspertus, kurie padės pasirinkti labiausiai tinkantį variantą. Tokią konsultaciją jums mielai suteiks papuošalų parduotuvė GIVEN – čia tinkamus papuošalus ras tiek klasikinio stiliaus gerbėjai, tiek modernaus, netradicinio dizaino mylėtojai.

2. Biudžetas – kodėl rekomenduojama jį nustatyti? 

Biudžetas ne visuomet yra svarbiausias aspektas renkantis dovaną, tačiau jo nustatymas padeda susiaurinti paieškas. GIVEN kolekcijose rasite papuošalų, kainuojančių nuo kelių dešimčių iki beveik dešimties tūkstančių Eurų, todėl biudžeto pasirinkimas yra puikus atrankos filtras. Jis palengvina ir medžiagos pasirinkimą, nes auksiniai papuošalai yra brangesni už sidabrinius arba plieninius.

3. Medžiaga – sidabriniai, auksiniai papuošalai ar kiti metalai?

Populiariausios medžiagos, iš kurių gaminami papuošalai moterims ir vyrams, yra auksas bei sidabras. Nepaisant to, dažnai renkamasi ir plieną, keramiką bei mišriomis technikomis pagamintus papuošalus. Kai kurie nešioja tam tikros medžiagos papuošalus, pavyzdžiui tik auksinius arba tik sidabrinius. Tokį pasirinkimą derėtų gerbti ir dovaną parinkti pagal žmogaus pomėgius. Jeigu yra mėgstamas auksas, GIVEN kolekcijose už itin prieinamą kainą rasite ir paauksuotų sidabrinių juvelyrinių dirbinių.

4. Dydis – kaip jį sužinoti?

Svarstantys dovanoti žiedą turėtų nepamiršti, kad slaptai išsiaiškinti jo dydį – itin sudėtinga. Dažniausiai naudojamas būdas yra jau turimo žiedo išmatavimas. Jeigu galite tai atlikti nepastebėti – puiku! Kitu atveju, žiedo dydžio reikėtų pasiteirauti žmogaus, kuriam dovanosite dovaną arba jo artimųjų. Tiems, kuriems toks procesas yra per sudėtingas, puikiai tiks grandinėlės, sagės, auksiniai auskarai arba apyrankės.

5. Papuošalų parduotuvė – patikimumas, profesionalumas ir personalizuotas aptarnavimas

Profesionalios juvelyrinių dirbinių parduotuvės suteikia viską, ko reikia tobuliausiai dovanai – ne tik kokybiškus auskarus, apyrankes, pakabukus, žiedus ir laikrodžius, bet ir personalizuotą aptarnavimą, gražų įpakavimą, greitą pristatymą bei galimybę atsiskaityti dalimis. Rekomenduojama rinktis patikimą ir žinomą parduotuvę, kuria galėsite pasikliauti net ir tuo atveju, jeigu pirkinius norėtumėte grąžinti.

Pradėkite savo paiešką GIVEN – papuošalai moterims, vyrams ir mažiesiems

Išleistuvių šventė tiek daug reiškia ne tik abiturientams, bet ir jų artimiesiems, draugams. Jie nori pasveikinti į naują etapą įžengusius ir padovanoti kažką vertingo, tvaraus bei ilgaamžio kaip, pavyzdžiui, auksiniai papuosalai. Ieškančius tokios dovanos kviečiame užsukti į GIVEN – fizines arba internetinę juvelyrinių dirbinių parduotuvę. Kodėl verta rinktis būtent GIVEN?

  • Tūkstančiai papuošalų įvairiose kainų kategorijose vos nuo kelių dešimčių Eurų.
  • Vaikiški, moteriški, vyriški papuošalai bei platus jų pasirinkimas.
  • Daugybė skirtingų stilių – nuo klasikos iki unikalių dizainų.
  • Galimybė nusiųsti dovaną jos gavėjui su draudimu.
  • Galimybė tą pačią dieną pirkinį atsiimti fizinėse parduotuvėse visoje Lietuvoje, taip pat siųsti per kurjerį.
  • Dovanai netikus, ją galima grąžinti arba pakeisti per 14 dienų.
  • Profesionalus aptarnavimas ir pagalba renkantis dovaną. 
  • Galimybė apmokėti pirkinį dalimis – tai užtruks vos kelias minutes!

Papuošalai – tai naujos istorijos pradžia

Dovanodami papuošalus, pažymime ir pradedame naują etapą. Iš tiesų, tokią reikšmę papuošlų dovanojimas atsineša jau iš labai senai. Svarbiausia, kad padovanoti papuošalai bus nešiojami ir visuomet primins jus bei tą etapą, kurio proga buvo įteikti. Tokia dovana įgauna itin didelę pridėtinę vertę!

Nuotrauka: GIVEN

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode